Den mobila hälsokliniken

-Läkaren och skötaren kommer hem till dig!

Skulle det underlätta om du fick tillgång till en läkarstations tjänster hemma? Du skulle ha en egen skötare och en egen läkare. De skulle känna dig och din familj. Om en sjukdom överraskar kommer de hem till dig, respekterar ditt hem och sparar på dina krafter.  Du får mer tid för dig själv och din familj. Du får vila. Du får vara i lugn och ro.

Oavsett om du är ett barn, i arbetsför ålder eller lite äldre, är våra sjukskötare och läkare erfarna proffs. Deras livsverk är att betjäna dig där du är. Vi stöder dig under hela tiden du är sjuk och påminner dig om eventuella uppföljningskontroller då du blivit frisk. Du kan obekymrat koncentrera dig på ditt liv.

Våra läkare betjänar elektroniskt. De är specialläkare med lång erfarenhet av att möta människor genom så kallade videokonferenser. Då skötaren kommer hem till dig har han eller hon med sig en skärm som läkaren använder för att kommunicera med dig och svara på dina frågor. Vi använder exakta, lämpliga och godkända apparater för distansdiagnostisering, vilket gör diagnostiseringen tillförlitlig.

mainokseen.jpg